Stichting Vetplant is een non-profit organisatie die gebaseerd is op het aanbieden van laagdrempelige evenementen, voor een breed publiek. Evenementen waarin beleving en cultuur centraal staan. De Stichting heeft onder andere ten doel het realiseren van een jaarlijks terugkerend evenement rondom het Sinterklaasfeest op een unieke, nostalgische locatie.

Wie komt er alle jaren?
Stichting Vetplant wil de oorspronkelijke gedachte rond het Sinterklaasfeest in stand houden. Het is een feest voor jong en oud, wat gaat om verwachting, fantasie, dromen en herinneringen. Het is een feest van tradities, nostalgie en herkenning. Een feest wat door alle generaties gedeeld en beleefd wordt.

Een vet plan het halve werk!

Samenwerking Boerenbondsmuseum
Na een prettig kennismakingsgesprek eind 2018, waarbij het idee van het evenement is gepresenteerd door Ruud Manders, hebben bestuursleden van Stichting Boerenbondsmuseum Pater van den Elsen te kennen gegeven het museum als locatie beschikbaar te stellen als decor voor het evenement.

Vol verwachting klopt ONS hart
Als non-profit organisatie zijn wij afhankelijk van bijdrages van onze sponsors en donateurs. Deze bijdrages zijn erg belangrijk voor de realisatie van Het dorp van Sinterklaas. We hopen voldoende sponsors te vinden die ons willen ondersteunen. Het is mogelijk om dit op verschillende manieren te doen. Bijvoorbeeld in de vorm van een financiƫle bijdrage en/of het leveren van goederen of diensten. Draagt u het sinterklaasfeest een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Neem gerust contact op via info@hetdorpvansinterklaas.nl.