Stichting Vetplant

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Stichting-Vetplant_logo-300x78.png

Stichting Vetplant is een non-profit organisatie die gebaseerd is op het aanbieden van laagdrempelige evenementen, voor een breed publiek. Evenementen waarin beleving en cultuur centraal staan. De Stichting heeft onder andere ten doel het realiseren van evenementen rondom het Sinterklaasfeest.

Een vet plan ’t halve werk!

Wie komt er alle jaren?
Stichting Vetplant wil de oorspronkelijke gedachte rond het Sinterklaasfeest in stand houden. Het is een feest voor jong en oud, wat gaat om verwachting, fantasie, dromen en herinneringen. Het is een feest van tradities, nostalgie en herkenning. Een feest wat door alle generaties gedeeld en beleefd wordt.

Samenwerking Boerenbondsmuseum
Na een prettig kennismakingsgesprek eind 2018, waarbij het idee van het eerste evenement Het dorp van Sinterklaas is gepresenteerd, hebben bestuursleden van Stichting Boerenbondsmuseum Pater van den Elsen te kennen gegeven het museum als locatie beschikbaar te stellen als locatie én decor voor dit evenement.

Vol verwachting klopt ons hart…
Als non-profit organisatie zijn wij afhankelijk van bijdrages van onze sponsors en donateurs. Bijvoorbeeld in de vorm van een financiële bijdrage en/of het leveren van goederen of diensten. Draagt u het sinterklaasfeest een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Neem gerust contact op via info@hetdorpvansinterklaas.nl.

Gegevens Stichting Vetplant
KvK-nummer: 74582739
Bankrekeningnummer: NL03 RABO 0341 9498 33


Schuiven naar boven