Groep 3 op bezoek?

Ook dit jaar geeft de Sint scholen de kans om met kinderen van groep 3 een bezoek te brengen aan Het dorp van Sinterklaas. Dit is mogelijk op donderdag 17 of vrijdag 18 november 2022.

Aanmelden kan tot en met 14 oktober 2022. Bij de aanmelding geef je aan hoeveel groep 3 kinderen het betreft, naar welke datum de voorkeur uitgaat en wie de contactpersoon is. Op basis van alle aanmeldingen gaat de Puzzelpiet puzzelen, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de aangegeven voorkeur(en). Er worden groepjes gemaakt van maximaal 20 kinderen + 2 begeleiders vanuit school. Groepjes starten tussen 10.00-12.00 uur. Het programma duurt 70 minuten vanaf start rondleiding. De kosten van de tickets bedragen €3,75 per persoon (excl. transactiekosten).

Eind oktober sturen wij het voorstel per mail naar de contactpersoon. Na akkoord ontvang je de bevestigingsmail inclusief betaallink voor de tickets. Je hebt dan enkele dagen de mogelijkheid om de tickets te betalen.

Alleen groep 3? Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, heeft de Sint besloten om alleen kinderen van groep 3 te ontvangen. Op deze manier krijgen meerdere scholen de kans om langs te komen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld combinatieklassen.

En de chauffeurs? Voor ouders die geen groepsbegeleider zijn, maar bijvoorbeeld de kinderen brengen/halen is het mogelijk om te wachten in de horecaruimte van het Boerenbondsmuseum. Dit is het eindpunt van de rondleiding. Tijdens het wachten kunnen ze lekker kletsen, een mooie tekening maken en een kopje koffie/thee drinken.

Let op: basisscholen uit Gemert krijgen voorrang en vol = helaas vol.

Schuiven naar boven