Het dorp van Sinterklaas

Kaartjes

In 2019 vlogen de kaartjes als warme pepernoten over de digitale toonbank. Om de druk wat te verlagen, gaan we vanaf dit jaar werken met een lotingssysteem.

Hij is voor groot en klein! Daarom het verzoek om per kind niet met meer dan 2 volwassenen te komen. Zo krijgen zo veel mogelijk kinderen de kans krijgen om een kijkje te nemen in Het dorp van Sinterklaas.

Ticketprijzen 2021
– Kinderen 0 t/m 12 jaar €3,75
– Iedereen vanaf 13 jaar (volwassenen) €7,50

De prijzen zijn excl. transactiekosten per bestelling

De allerlaatste kaartjes

Er zijn nog enkele tickets over na de twee lotingrondes. Deze worden los verkocht.
– Je kunt maximaal 6 tickets bestellen, waarvan minimaal één volwassene.
Controleer na betaling ook jouw ongewenste/spam mailbox. Het kan zijn dat de e-mail met tickets hierin terecht komt.

Tijdsblokken

De kaartjes worden in tijdsblokken (halve klokuren) verkocht. Om alles op pepernoten te laten verlopen, verzoeken wij je om 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok aanwezig te zijn. In het gereserveerde tijdblok start elke 10-minuten een nieuwe groep met de rondleiding door Het dorp van Sinterklaas. Dus ergens in dit tijdsblok start(en) jij/jullie met de rondleiding. Vanaf dat moment duurt de rondleiding ongeveer een uur. Laat je verrassen!

TIP: Houd bij aankomst het/de kaartje(s) alvast gereed. Het kaartje (e-ticket) hoeft niet per se geprint te worden. We kunnen de code op het kaartje ook scannen vanaf jouw mobiele telefoon.

QR-CoronaCheck

We zijn blij dat we de poort weer kunnen openen voor jullie. Voor ieders veiligheid houden we de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het Coronavirus in de gaten! Heb je e-tickets gescoord en kom je dus bij Sinterklaas op bezoek, dan controleren we bij de kaartcontrole ook je QR-code in de CoronaCheck-app én ID-kaart (vanaf 14 jaar).

Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen! Maak iemand anders blij met jouw ticket(s).LET OP: Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er worden géén kaarten aan de deur verkocht. De jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn deze dagen niet geldig. Ook De Museumjaarkaart (MJK) is niet geldig. Voor andere openingsdata en prijzen verwijzen we u graag door naar de website van het museum.


Afbeeldingsresultaat voor oude fotocamera

Foto/film in Het dorp van Sinterklaas
Het kan zijn dat je tijdens het bezoek in Het dorp van Sinterklaas op de foto/film wordt gezet door onze foto-/videograaf. Deze beelden gebruiken we voor onze website, social-mediakanalen en perspublicaties. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties. Wil je liever niet op beeld worden vastgelegd, geef dat dan aan bij de foto-/videograaf.

Het is uiteraard toegestaan om zelf foto’s te maken en te plaatsen op social-media. Houd hierbij wel rekening met de (privacy van) andere bezoekers. Vergeet niet om #hetdorpvansinterklaas en @hetdorpvansinterklaas bij je bericht te vermelden! Heb je leuke beelden gemaakt die we voor promotie mogen gebruiken? Leuk! Mail de foto/film dan naar info@hetdorpvansinterklaas.nl.

Schuiven naar boven