Wooooow.. de kaartjes vlogen als warme pepernoten over de toonbank! Het dorp van Sinterklaas 2019 is binnen enkele uren uitverkocht! Heb jij geen kaartje kunnen bemachtigen, dan hopen wij jou volgend jaar welkom te kunnen heten in Het dorp van Sinterklaas. Wij wensen iedereen alvast een fijne Sinterklaastijd toe. Hartelijke groet, de organisatie.

Wil jij ook -samen met jouw (klein)kinderen- een rondleiding door Het dorp van Sinterklaas? Leuk!

Hij is voor groot en klein! Daarom het vriendelijk verzoek om per kind niet met meer dan 2 volwassenen te komen. Zo krijgen zo veel mogelijk kinderen de kans krijgen om een kijkje te nemen in Het dorp van Sinterklaas.

De prijs van een kaartje is €3,75 per persoon (ongeacht de leeftijd) exclusief de transactiekosten. Je ontvangt de kaartjes per mail.

Controleer na betaling ook jouw ongewenste/spam mail. Het kan zijn dat de mail met de kaartjes (e-tickets) hierin terecht komt.

De kaartjes worden in tijdsblokken (klokuren) verkocht. Om alles op pepernoten te laten verlopen, verzoeken wij je om 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok aanwezig te zijn. In het gereserveerde tijdblok start elke 10-minuten een nieuwe groep met de rondleiding door Het dorp van Sinterklaas. Dus ergens in dit tijdsblok start(en) jij/jullie met de rondleiding. Vanaf dat moment duurt de rondleiding ongeveer een uur. Laat je verrassen!
TIP: Houd bij aankomst het/de kaartje(s) alvast gereed. Het kaartje (e-ticket) hoeft niet per se geprint te worden. We kunnen de code op het kaartje ook scannen, vanaf jouw mobiele telefoon.

Koop je kaartjes hier

maximaal 6 kaartjes per bestelling

LET OP: Het dorp van Sinterklaas is enkel te bezoeken met een speciaal gekocht kaartje (e-ticket). Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze editie. Er worden géén kaarten aan de deur verkocht. De jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn dit weekend niet geldig. Ook De Museumjaarkaart (MJK) is niet geldig. Voor andere openingsdata en prijzen verwijzen we u graag door naar de website van het museum.

Afbeeldingsresultaat voor oude fotocamera

Foto/film in Het dorp van Sinterklaas
Het kan zijn dat je tijdens het bezoek in Het dorp van Sinterklaas op de foto/film wordt gezet door onze foto-/videograaf. Deze beelden gebruiken we voor onze website, social-mediakanalen en perspublicaties. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties. Wil je liever niet op beeld worden vastgelegd, geef dat dan aan bij de foto-/videograaf.

Het is uiteraard toegestaan om zelf foto’s te maken en te plaatsen op social-media. Houd hierbij wel rekening met de (privacy van) andere bezoekers. Vergeet niet om #hetdorpvansinterklaas en @hetdorpvansinterklaas bij je bericht te vermelden! Heb je leuke beelden gemaakt die we voor promotie mogen gebruiken? Leuk! Mail de foto/film dan naar info@hetdorpvansinterklaas.nl.