Kaartjes

Omdat de kaartjes als warme pepernoten over de toonbank vliegen, werken we met een lotingssysteem. Zo maakt iedereen evenveel kans op kaartjes.

Hij is voor groot en klein! Daarom het verzoek om per kind met maximaal 2 volwassenen te komen. Zo krijgen zo veel mogelijk kinderen de kans om Sinterklaas te ontmoeten.

Ticketprijzen 2024
– Kinderen 0 t/m 12 jaar €3,75
– Iedereen vanaf 13 jaar (volwassenen) €7,50

De prijzen zijn excl. transactiekosten per bestelling

Tijdsblokken

De kaartjes worden in tijdsblokken (halve klokuren) verkocht. Om alles op pepernoten te laten verlopen, verzoeken wij je om 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok aanwezig te zijn. In het gereserveerde tijdblok start elke 10-minuten een nieuwe groep met de rondleiding door Het dorp van Sinterklaas. Dus ergens in dit tijdsblok start(en) jij/jullie met de rondleiding. Vanaf dat moment duurt de rondleiding 70 minuten. Laat je verrassen!

TIP: Houd bij aankomst het/de kaartje(s) alvast gereed. Laat de QR-code(s) scannen bij de entree. Dit kan digitaal, dus je hoeft niets te printen.

De loting – Lees onderstaande stappen goed door!

4, 5 én 6 november:

Via de webshop kun je je inschrijven voor de loting.
– Je mag drie voorkeursdagen/-tijden opgeven.
– Je kunt maximaal 6 tickets bestellen, waarvan minimaal één volwassene.
– Vaker inschrijven? Dat kan. Je laatste inschrijving blijft staan. Eerdere inschrijvingen worden automatisch verwijderd door het systeem ;-).

GRATIS TIP! Kies ook voor een minder populair tijdsblok. Zo vergroot je je kansen op tickets.

7 november:
Ben je ingeloot? Dan krijg je op donderdag 7 november een e-mail (incl. betaallink) voor tickets van een van jouw voorkeuren.
– Zorg dat je vóór zaterdag 9 november 16.00 uur de tickets hebt betaald. Daarna komt de bestelling te vervallen.
– Controleer ook jouw ongewenste/spam mailbox. Het kan zijn dat de e-mail hierin terecht komt.

Ben je uitgeloot? Dan ontvang je geen bericht. Sorry!

Komt er daarna nog een nieuwe ronde? We weten pas op 9 november ná 16.00 uur of er tickets terug in de webwinkel komen. Maar… de kans is heel erg klein! Houd Facebook en Instagram in de gaten: als er een tweede ronde voor inschrijving komt, ben jij de eerste die het weet! 🙂LET OP: Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er worden géén kaarten aan de deur verkocht. De jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn deze dagen niet geldig. Ook De Museumjaarkaart (MJK) is niet geldig. Voor andere openingsdata en prijzen verwijzen we u graag door naar de website van het museum.


Afbeeldingsresultaat voor oude fotocamera

Foto/film in Het dorp van Sinterklaas
Het kan zijn dat je tijdens het bezoek in Het dorp van Sinterklaas op de foto/film wordt gezet door onze foto-/videograaf. Deze beelden gebruiken we voor onze website, social-mediakanalen en perspublicaties. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties. Wil je liever niet op beeld worden vastgelegd, geef dat dan aan bij de foto-/videograaf.

Het is uiteraard toegestaan om zelf foto’s te maken en te plaatsen op social-media. Houd hierbij wel rekening met de (privacy van) andere bezoekers. Vergeet niet om #hetdorpvansinterklaas en @hetdorpvansinterklaas bij je bericht te vermelden! Heb je leuke beelden gemaakt die we voor promotie mogen gebruiken? Leuk! Mail de foto/film dan naar info@hetdorpvansinterklaas.nl.

Schuiven naar boven