Wil jij ook -samen met jouw (klein)kinderen- een rondleiding door Het dorp van Sinterklaas? Leuk! Houd het Gemerts Nieuwsblad in de gaten voor meer informatie omtrent de kaartverkoop.

Kaartjes zijn vanaf eind oktober online verkrijgbaar. De prijs van een kaartje is €3,75* per persoon (ongeacht de leeftijd). Je ontvangt de kaartjes per mail**.

Hij is voor groot en klein! Daarom het vriendelijk verzoek om per kind niet met meer dan 2 volwassenen te komen. Zo krijgen zo veel mogelijk kinderen de kans krijgen om een kijkje te nemen in Het dorp van Sinterklaas.

*Maximaal 6 kaarten per bestelling. Let op: er wordt per bestelling een vast bedrag aan transactiekosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaartjes.
** Controleer na betaling ook uw ongewenste/spam mail. Het kan zijn dat de mail met de kaartjes (e-tickets) hierin terecht komt.

Houd bij aankomst het/de kaartje(s) alvast gereed. Het kaartje (e-ticket) hoeft niet per se geprint te worden. We kunnen de QR-code op het kaartje ook digitaal scannen, vanaf uw mobiele telefoon. De kaartjes worden in tijdsblokken (60 min.) verkocht. Om alles op pepernoten te laten verlopen, verzoeken wij u om 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok aanwezig te zijn. In het gereserveerde tijdblok start elke 10 minuten een nieuwe groep met de rondleiding door Het dorp van Sinterklaas. Dus ergens in dit tijdsblok start(en) jij/jullie met de rondleiding. Vanaf dat moment duurt de rondleiding ongeveer een uur. Laat je verrassen!

LET OP: Het dorp van Sinterklaas is enkel te bezoeken met een speciaal gekocht kaartje (e-ticket). Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze editie. Er worden géén kaarten aan de deur verkocht. De jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn dit weekend niet geldig. Ook De Museumjaarkaart (MJK) is niet geldig. Voor andere openingsdata en prijzen verwijzen we u graag door naar de website van het museum.