Het grote Pakjesspel voor thuis!

Een ding is zeker: ook dit jaar komen Sinterklaas en de pieten naar Nederland. Met de stoomboot vol pakjes varen zij over de grote, grote zee..

Door de huidige situatie is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas bij iedereen op bezoek kan komen. Daarom hebben de pieten een alternatief bedacht, speciaal voor jou en je familie, om het Sinterklaasfeest samen thuis te vieren!

Kennis, behendigheid, spanning en bovenal.. plezier

Hoeveel weten jullie over Sinterklaas en de pieten? Hoe snel tellen jullie samen de pepernoten die door het beeld vliegen? Wie raadt het snelst wat er getekend wordt door een van de pieten? We zingen gezellig een lied met Liedjespiet en nog véél meer…

De Spelpiet stelt de vragen en geeft (te) gekke opdrachten via het beeldscherm. Aan jullie om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Aan de spelleider (papa, mama, opa, oma, grote broer of zus) is het om de antwoorden te controleren en de punten te geven.

Aan het einde krijgen de kinderen niet alleen een pieten-diploma, maar het wordt ook duidelijk waar in huis de cadeautjes te vinden zijn…

Het heerlijk avondje is gekomen

Hoe leuk is het om eerst met het hele gezin een spel te spelen, waarna de cadeautjes worden gevonden die ‘de pieten’ hebben verstopt? Dit kan tijdens Pakjesavond, maar uiteraard ook op een zondagochtend bij opa en oma thuis.

Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar en de tijdsduur bedraagt ongeveer 30 minuten.

Het spel-pakket

De pieten hebben een pakket samengesteld met daarin alle benodigdheden voor Het grote Pakjesspel.

Wat zit er in het pakket?
• Een handleiding en mijter voor de spelleider;
• Pietenmutsen voor alle overige deelnemers;
• Pietendiploma’s voor de kinderen;
• Versiering om de woonkamer nóg gezelliger te maken;
• Attributen die nodig zijn voor de opdrachten;
• Een toegangscode voor de online spel-film, waarin alle vragen worden gesteld en de opdrachten worden gegeven.

Goed om te weten..

De organisatie van Het dorp van Sinterklaas heeft haar uiterste best gedaan om een leuke, interactieve quiz vol verrassende elementen te maken. Niet iedereen kan het evenement bezoeken. Daarom brengen we de gezelligheid bij jou in de woonkamer. Ons motto is niet voor niets: samen maken we nieuwe leukste herinneringen!

Zet de warme chocolademelk alvast klaar, vergeet de banketstaaf niet aan te snijden en.. veel plezier!De kosten van een pakket zijn €12,50. Dit jaar zijn er 250 pakketten beschikbaar. Op = op!Schuiven naar boven