Dank u Sinterklaasje! 2023

Wij mochten onze schoen zetten en er zaten erg leuke dingen in!
Dankjewel aan de helden van 2023:

Gouden staf sponsors


Het Boerenbondsmuseum Gemert is bij uitstek geschikt als decor voor Het dorp van Sinterklaas. Het openluchtmuseum ademt nostalgie en gastvrijheid. Iets wat past bij de sfeer en het gevoel van het ouderwetse Sinterklaasfeest!

VANDEPUNT. is specialist in het produceren van (jouw) film, animatie  en timelapse. Dat doen we met een ongekende passie voor communiceren in beeld en geluid. Dat komt goed van pas. Want in een wereld waar goed communiceren steeds meer een must is, wordt ook communiceren met video steeds belangrijker.

KeenSystems is een onafhankelijke white-label telecomoperator. Wij leveren vaste (VoIP) en mobiele telefonie, hosting en connectiviteit aan IT- en Telecompartners. Ook zijn we trotse sponsor van Het dorp van Sinterklaas, laten we er samen een onvergetelijk Sinterklaasfeest van maken!

Kinderdagverblijf De Ontdekking is een plek waar kinderen van 0-13 jaar en hun ouders/verzorgers zich welkom en thuis voelen. De kinderen worden met de meeste aandacht door deskundige leidsters verzorgd en begeleid in hun ontdekkingsreis in de zo belangrijke eerste levensjaren.

Grote boek sponsors


Champignonkwekerij Van den Boomen
CrazyAir trotse sponsor van Sinterklaas
CrazyAir

Marsepein sponsors


Gemerts Nieuwsblad
Jumbo Gemert sponsor Het dorp van Sinterklaas
Jumbo Gemert
KOKS Gemert

Speculaas sponsors


Villa Polder Gemert sponsor Het dorp van Sinterklaas
Villa Polder Gemert
vantienen
De Reijse Heerlijckheid

Klomp sponsors


Ook in 2019 en 2021 hebben gulle gevers ons enorm geholpen om Het dorp van Sinterklaas op te kunnen bouwen. Nogmaals heel erg veel dank hiervoor!

Schuiven naar boven